Restips på vintern

Nyttja flera anläggningar

Om du vill åka i så många backar som möjligt under din resa är det bra om du väljer en skidanläggning som erbjuder nerfarter/områden på olika ställen. Det finns ett flertal anläggningar där man kan nyttja upp till 200 nerfarter om man planerar sitt boende på rätt sätt.

Se till att du bor centralt mellan anläggningarna. Ofta erbjuds även gratis-bussar till de olika anläggningarna. Vilket gör att det blir ännu lättare att nyttja de olika anläggningarna.

skidresa

När du packar inför skidresan så är det en rekommendation att packa ditt bagage på ett sådant sätt att det lätt kan transporteras, även för ganska långa sträckor. Du kommer att kånka på ditt bagage oftare än du kanske tror. (om du nu vill nyttja så många nerfarter/anläggningar som möjligt. En lättare väska kommer att göra din resa enklare, säkrare och mycket roligare för dig än om du släpa på onödiga prylar.

Ska du flyga?

Om du ska flyga till din resedestination kan det löna sig att använda sig av en saltlösning för näsan. Det kan både hindra dig från att bli sjuk efter en långtråkig resa. Detta har visat sig hjälpa till att bekämpa alla bakterier som kan vara vilande i luften under en flygning.

Du bör alltid komma tidigt till flygplatsen när du flyger. Det är så mycket mindre stressande att veta att du har god tid när du ska checkas in och gå igenom säkerhetskontrollen.

flygresa

Om du ska komma undan billigt och om du ska flyga mycket vet alla om att flygplats-maten är i det dyraste lagret. Packa med en smörgås så du har för den första resan. Nötter kan också vara bra att ha som ett litet mellanmål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 5 =